Drouet & Fils XO Ulysse 20 Års - 40% 70 cl. Se fuld størrelse

Drouet & Fils XO Ulysse 20 Års - 40% 70 cl.

Drouet & Fils Cuvée ULYSSE X.O. 20 Års er en meget kompleks cognac, da den skifter mellem masser af tørhed og sødme. Den har en lang, ja faktisk meget lang eftersmag hvor den saftige sødme og pikante krydderier kæmper om pladsen, mens smagen kommer i bølger. Drouet & Fils Cuvée ULYSSE X.O. 20 Års er en cognac der tør skille sig ud.

Flere detaljer

DKK 745,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Drouet & Fils er fra 1848, hvor det blev stiftet af Jean L’Homme. Tredje generation med Gabriel Dumargue Drouet i spidsen, brugte husets stærke økonomi til at opkøbe de tilstødende marker. I dag er det Patrick Drouet der er ved roret i familieforetagendet. Drouet & Fils, der ligger et par kilometer syd for Cognac by, har ca. 28 Ha Grande Champagne marker og ca. 11 Ha Petit Champagne marker.

Cognac'er fra Drouet & Fils er dog kun med druer fra Grande Champagne området. Kærlighed til jorden og respekt for traditionerne er noget som værdsættes højt hos Drouet & Fils, men passionen for processen i at lave cognac til perfektionisme er dog det vigtigste. Huset Drouet & Fils holder desuden fast i at respektere jorden og planterne, og bruger helt specielle teknikker for at skåne jorden.


ER GOD TIL

DessertFrugtOst


SPIRITUS SPECIFIKATIONER

TYPECognac - 20 års
LANDFrankrig
ALKOHOL40%
INDHOLD70 cl.
TILBEHØRIntet