Chateauneuf du Pape Réserve Lucile Avril Se fuld størrelse

Chateauneuf du Pape Réserve Lucile Avril

Chateauneuf du Pape Réserve Lucile Avril  85% Grenache (90 år), 10% Mourvedre (60 år) og 5% Syrah. Grenache lagres i cementtanke i 18 mdr. og Syrah på nye barriques i 14 mdr. Laves fra 6 ha. på lieu-dit Fargueyrol. Opkaldt efter Paul Durieus mor.

Flere detaljer

DKK 295,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Paul Durieu - mangeårig borgmester i Camaret-sur-Aigues 1983-2008 - har overladt driften til de to sønner Vincent og François Durieu. Vincent arbejder i marker og kældre og er den egentlige ansvarlige og har været det siden 2004. Lillebror François tager sig af de kommercielle affærer. 

Man har i 2009 arvet 16 ha. Chateauneuf du Pape (Jean og Geniève Avril) og har nu i alt 37 ha. i Chateauneuf du Pape (Plateau de Farguerol). Hertil 35 ha. på Plan de Dieu (Cuvée Henri Durieu fra 6 ha.), 13 ha. Cotes du Rhone, 7 ha. Ventoux (Mormoiron) og 15 ha. IGP. 

Vinene laves i kældre forskellige steder, bl.a. i Orange. Udsalget ligger centralt placeret  i Chateauneuf du Pape i moderniserede lokaler. I den gamle bygning her findes kældre, der stammer fra 1615. De er utidssvarende og ikke egnet til lagring af vin. Med en del investeringer kunne det blive fine kældre.