Hernö Gin Swedish Excellence - 40,5% 50 cl. Se fuld størrelse

Hernö Gin Swedish Excellence - 40,5% 50 cl.

Hernö Gin Swedish Excellence er et moderne tag på den klassiske London Dry Gin. I destillationen indgår otte ingredienser: enebær, koriander, mjødurt, kassiabark, sort peber, vanilje, tyttebær og citronskal. Alle ingredienser bliver lagt i økologisk alkohol fra hvede i 18 timer inden selve destillationen og kun vand er efterfølgende tilført.

Flere detaljer

DKK 395,00

Den forholdsvis lave alkohol procent på 40,5 gør det nemt at nyde Swedish Excellence ren. Ginnen er behagelig men man skal være opmærksom på, at enebærren kan virke ret voldsom. Hvis man tør at drikken den ren, venter der dog en smagsoplevelse uden sammenligning.

I næsen er Swedish Excellence fuld af frisk og sprød enebær, en klar citrus og let og fjern blomstret sødme. På paletten får man til at starte med en intens og frisk enebær - nærmest som en mentolfrisk fyrrenåleskov. Dernæst en tydelig citrus fra koriander, der sammen med den blomstrede sødme fra mjødurten leder tankerne i retning af bergamotte. Den lange eftersmag er fyldt med frisk enebær og citrus.

Den færdige gin bliver hældt på 500 ml. flasker med håndskrevet batch- og flaskenummer på flaskens etikette.


ER GOD TIL

CocktailsDrinks


SPIRITUS SPECIFIKATIONER

TYPEGin - Swedish Excellence
LANDSverige
ALKOHOL40,5%
INDHOLD50 cl.
TILBEHØRIntet