Gaja, Dagromis Barolo DOCG 2015 Se fuld størrelse

Gaja, Dagromis Barolo DOCG 2015

Det er en vin, som har potentiale nok til 10-12 års lagring. Hvis man drikker den ung, fortjener den en iltning på karaffel. Her vil man opleve, at dybde og fedmen kommer mere frem i vinen. Barolo Dagromis vil egne sig fint til lam, and, vildt retter eller til kraftige oste.Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 750,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

20 andre varer i samme kategori:

Vinificeringen af Barolo Dagromis foregår i Gajas vinkælder i Barbaresco. Gæringen foregår med druernes egen gær på temperaturregulerede (18-28 grader) rustfrie ståltanke og varer i 3 uger. Efter en 100% malolaktisk gæring bliver vinen først modnet i 12 måneder på små fad (225 l.), hvoraf de 50% er fra Allier i Frankrig og 50% fra andre lande i Europa. 30% af disse fade er nye og resten 1 til 2 år gamle. Derefter bliver vinen yderligere modnet i 12 måneder på store klassiske træfade (20-30 hl.).

I Barolo Dagromis finder man alle dyder for Gromis specielt ”terroir” med masser af karakter, intensitet og kompleksitet. Vinen har en meget intens mørkerød farve. I duften finder man karakterer af hindbær, brombær, solbær og lakrids samt nuancer af vilde blomster, tørrede urter og krydderier. I smagen er vinen meget struktureret med en god fedme og en meget charmerende velour.

Det er en vin, som har potentiale nok til 10-12 års lagring. Hvis man drikker den ung, fortjener den en iltning på karaffel. Her vil man opleve, at dybde og fedmen kommer mere frem i vinen.

Barolo Dagromis vil egne sig fint til lam, and, vildt retter eller til kraftige oste.