Reserva Especial Quinta do Infantado 0.75 L Se fuld størrelse

Reserva Especial Quinta do Infantado 0.75 L

Quinta do Infantado er et traditionelt og stolt portvinshus der sætter æren I at producere højkvalitets og unikke port- og bordvine ved at kombinere balance, terroir og elegance.

Flere detaljer

DKK 160,00

Der bliver dyrket over 15 portugisiske druersorter på Quinta do Infantados vinmarker, hvor Touriga Nacional, Touriga Franca, og Tinta Roriz er de vigtigste og de klassiske druer anvendt i portvinproduktionen. Hvid portvin fremstilles af druerne Viosinho, Rabigato, Gouveio og Moscatel Galego.

Quinta do Infantados portvine fremstilles med længere modnet og senere høstede druer. Det betyder, at druernes "Terroir" kombineret med sol og varme samt en længere fermentationsprocess, giver tørre men også friske portvine med frugtige og mineralske toner.

Samtlige bord- og portvine fra Quinta do Infantado produceres kun med vingårdens druer, og alt foregår på vingården, lige fra høsten til aftapning.
 
Quinta do Infantado var den første uafhængige portvinshus I Douro Dalen der I 1979 valgte at stå "på egen ben", og dermed sorge selv for aftapning af deres vine.