Klein Constantia Sauvignon Blanc Constantia Se fuld størrelse

Klein Constantia Sauvignon Blanc Constantia

Det er en vin med forbavsende flot karakter, klar, gylden farve, intens duft af fersken, figner og tropiske frugter, frisk men samtidig fyldig frugtsmag samt en tør og velafbalanceret eftersmag. Den er yderst velegnet som aperitif samt til fisk og fjerkræ.
Det er en vin, som er drikkemoden nu og de næste par år.

Flere detaljer

DKK 135,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Denne vin kommer fra ejendommen Klein Constantia, som blev grundlagt i 1685 af Simon Van Der Stel, der var den første hollandske guvernør i Cape Town. Vingården blev i 1980 købt af familien Jooste, som i en årrække brugte mange penge og megen tid på igen at få Klein Constantias navn spredt over hele den store vinverden. Klein Constantia ligger få kilometer uden for Cape Town, hvor markerne med vinstokke bølger ned af bjergsiderne i et klima, der er perfekt til fremstilling af store vine. Klein Constantia bliver ofte kaldt "verdens smukkest beliggende vingård" og i efterårsudgaven 2002 af Wine & Spirits var Klein Constantia blandt "Top 25 vineyards" i verden.
Denne vin er uden tvivl en af de bedste hvidvine fra Sydafrika - og måske endda en af de bedste i verden.
Vinen er fremstillet af 100% Sauvignon Blanc druer, der er dyrket på Klein Constantia i området Constantia, som er beliggende i udkanten af Cape Town. Den er udelukkende lagret på ståltanke for at bibeholde sin friske og frugtagtige karakter.
Det er en vin med forbavsende flot karakter, klar, gylden farve, intens duft af fersken, figner og tropiske frugter, frisk men samtidig fyldig frugtsmag samt en tør og velafbalanceret eftersmag.
Den er yderst velegnet som aperitif samt til fisk og fjerkræ.
Det er en vin, som er drikkemoden nu og de næste par år.


Sølv ved Decanter World Wine Awards

Sølv ved International Wine Challenge

91 point i Tim Atkin South African Wine Report