Moulin des Costes Domaine Bunan Bandol rosé 2020

Smuk og fin laksefarvet rosévin, der nok skal behage næse og tunge. Først med en elegant frugtig bouquet af mango og eksotiske frugter, som lokkende stiger op fra glasset. Det bliver lækkert fuldt op af en ren og harmonisk smag, som behager din mund med velbalancerede og frugtige noter.

Den bør ikke serveres for koldt - 10-12 grader er den ideelle temperatur.

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 199,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

13 andre varer i samme kategori:

Bandol-appellationen ligger ud til Middelhavet i det for danskerne så kendte område Provence. Appellationen har taget navn fra byens berømte havn som har været et knudepunkt for udskibning af vin til resten af verden siden det 5. århundrede. I dag hører appellationen stadig blandt de bedste appellationer i Provence. Vinstokkene der typisk er plantet på sydvendte terrasser nyder godt af Middelhavsklimaet som sikrer en stabil modning af druerne. Domaine de Bunan Bandol hører i dag – sammen med Domaine de Tempière – blandt appellationens absolutte elite. Dette understreges af at det anerkendte vinmagasin WineSpectator kårede Domainets Moulin des Costes Charriage 1998 som en af de 100 vine man skulle prøve inden man døde. Listen indeholdt yderligere navne som Mouton Rothschild 1945 og Gaja Sori Tilidin 1982…

Domainet blev grundlagt i 1961 af Poul og Pierre Bunan som forelskede sig i domainet ved første øjekast. I dag deltager deres børn ligeledes i den daglige drift af domainet så næste generation er allerede sikret. Moulin des Costes er Bunans bedste serie hvor druerne kommer fra domainets bedste terrasser som er tilplantet med vinstokke der har en gennemsnitsalder på 45 år.