Gå til hjemmeside

Fragt & levering

FRAGT 

1 - 6 flasker
7 - 12 flasker
13 - 24 flasker
25 - 48 flasker
110,- kr.
130,- kr.
150,- kr.
225,- kr.

LEVERING

Risskov Vinlager sørger for levering med GLS til modtager. Fragtomkostningerne ved den bestilte forsendelse, vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Risskov Vinlager pakker og sender de bestilte varer 2 gange om ugen, hhv. om onsdagen og om lørdagen.

Da GLS leverer pakker i tidsrummet 8-16, er de fleste på arbejde og derfor ikke i stand til at kvittere for modtagelse.

Hvis du som modtager ikke er hjemme på leveringstidspunktet, tager chaufføren pakken med tilbage til depotet og efterlader et kort med relevant information til dig. På kortet kan du se pakkenummer og et telefonnummer. Du kan kontakte GLS på dette nummer og aftale en ny levering på en anden dag og til en anden adresse - måske din arbejdsplads.

I nogle områder leverer GLS automatisk pakken til en GLS Pakke Shop, hvis der ikke var nogen til stede, da GLS forsøgte at levere. Kortet i postkassen oplyser i så fald i hvilken Pakke Shop din pakke er, og du kan hente den inden for de næste 5 arbejdsdage. Bemærk at dette ikke gælder for alle områder i Danmark.

Når pakken er i en GLS Pakke Shop, betragter GLS pakken som "leveret".

Du har også mulighed for at udstede en engangsfuldmagt til chaufføren, så han kan levere pakken på et nærmere angivet sted.

GLS leverer pakker mandag til fredag - i Danmark typisk inden for 24 timer. Denne leveringstid er dog ikke garanteret. Vi sender pakker med vejtransport, så bl.a. trafikpropper kan medføre forsinkelser.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

Ved yderligere spørgsmål til levering, henviser vi til GLS' hjemmeside og kundeservice.

GLS Pakkeservice