Ruinart Blanc de Blanc Se fuld størrelse

Ruinart Blanc de Blanc

Ruinart Blanc de Blancs er fremstillet af en blanding af 100% præmiere crus Chardonnay druer fra den bedste af de seneste årgange. Druer kommer fra vinmarker i Sillery og Brimont (barndomshjemmet for Ruinart familien) er forbundet af omhyggeligt udvalgte druer fra andre præmiere crus vinmarker i Côte de Blancs og Montagne de Reims.
Denne Blanc de Blancs er en af de højest scorende Blanc de Blancs NV champagne hos alle anmeldere.

Flere detaljer

DKK 595,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Vinen har en superb, gylden gul farve med et smukt "spil" samt en fin og vedvarende mousse.
Næsen er ren og intens med varme, rige noter af passionsfrugt, pocheret pære og røget kød, med lyse "bage" krydderier i finishen.
Smagen er meget blød og harmonisk, med noter af honning og mineraler der også er der i den behagelige lange og vedholdende eftersmag.
Ruinart Blanc de Blancs er fremstillet af en blanding af 100% præmiere crus Chardonnay druer fra den bedste af de seneste årgange.
Druer kommer fra vinmarker i Sillery og Brimont (barndomshjemmet for Ruinart familien) er forbundet af omhyggeligt udvalgte druer fra andre præmiere crus vinmarker i Côte de Blancs og Montagne de Reims.
Denne Blanc de Blancs er en af de højest scorende Blanc de Blancs NV champagne hos alle anmeldere.
Det er en Champagne der med sine friske aroma, livlighed og renhed er en kombination af alt det gode fra Chardonnay-druerne.
Den sarte, skrøbelige Chardonnay kommer kun til sit ypperligste udtryk efter en langsom modning i Ruinart's kølige Crayeres (kridt kældre): op til 3 år for non-vintage vine, og 9-10 år for en Dom Ruinart.
Denne modning overvåges og kontrolleres af Ruinart kælder mester og det kræver hans ekspertise at kunne "tæmme" den lunefuldhed som Chardonnay druen kan udvise.
Indtrykket fra den "rene" Chardonnay-drue er selvfølgelig den gyldne tråd, der løber gennem denne Blanc de Blancs.
Chardonnay er selve sjælen i alle Ruinart Champagner.

Drue: 100% Chardonnay

Alkohol: 12,5%

Indhold: 0,75l