Cognac Lhéraud 20 Års Fine Petite Champagne - 42% 70 cl. Se fuld størrelse

Cognac Lhéraud 20 Års Fine Petite Champagne - 42% 70 cl.

Cognac Lhéraud 20 års Fine Petite Champagne har lagret 20 år på egetræsfade fra Limousin i Frankrig. Den har en lang og meget blid smag samt en fantastisk duft. Cognac Lhéraud 20 års Fine Petite Champagne er produceret af 100% Ugni Blanc druer. Vinavisen.dk har i en bedømmelse givet denne exceptionelle cognac ikke mindre en 5 stjerner. 

Flere detaljer

DKK 795,00

Siden 1881 har firmaet Lhéraud varetaget den regelmæssige produktion på en dyrkning af ca. 50 ha. marker, der er beliggende i hjertet af det distrikt, som er afgrænset af Cognac, nemlig i Fine Petite Champagne. Fremgangsmåden til produktion af Cognac Lhéraud, også kaldet "Livets vand", er ældgammel og den forbliver som familiens hemmelighed og er forbeholdt M. Lhéraud.

Al cognac fra Lhéraud bliver lagret på egefade i adskillige år for at opnå en perfekt kvalitet, hvilket giver et produkt med en exceptionel finish, bouquet og gylden farve.Der er ikke tilsat karamel til nogle af Lhérauds cognac'er, og de smukke farver er naturlige og stammer udelukkende fra opbevaringen på egetræsfade.


ER GOD TIL

DessertFrugtOst


SPIRITUS SPECIFIKATIONER

TYPECognac - 20 års
LANDFrankrig
ALKOHOL42%
INDHOLD70 cl.
TILBEHØRIntet