Domaine de Joÿ Bas-Armagnac V.S.O.P. - 42 % 70 cl. Se fuld størrelse

Domaine de Joÿ Bas-Armagnac V.S.O.P. - 42 % 70 cl.

Domaine de Joÿ Bas-Armagnac V.S.O.P. er lageret minimum 5 år på egetræsfade. Hvis prisen er vigtigt - og kvaliteten alligevel skal være i top, så er denne friske V.S.O.P. et godt valg. Flot emballeret i gaveæske, med lakforsegling og gyldne tråde på flasken.Den liflige armagnac fra det sydlige Frankrig.

Flere detaljer

DKK 335,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Domaine de Joÿ Bas er af højeste kvalitet, da druerne er fra dalene i sydfrankrig, og derfor fået masser af sol og kalkholdigt vand. Bag huset Joÿ Bas-Armagnac står faktisk en familie fra Schweiz. De flyttede til Gers departementet og dermed Gascogne regionen. Interessen for dyrkning af vin og fremstilling af spiritus er dét der har drevet Véronique og André Gessler og deres sønner Olivier og Roland. Og kvalitet har familien forstand på - det mærkes fuldt ud i deres armagnac.

Kendere sammenligner armagnac med ognac på den måde, at der er samme kvalitetsforskel på whisky fra Lavlandet og whisky fra Højlandet, som mellem cognac og armagnac. Armagnac er som Højlandswhisky. Altså meget høj kvalitet.


ER GOD TIL

DessertFrugtOst


SPIRITUS SPECIFIKATIONER

TYPECognac - 5 års
LANDFrankrig
ALKOHOL42%
INDHOLD70 cl.
TILBEHØRIntet