Drouet & Fils 1'er Cru Cognac 70 cl. Se fuld størrelse

Drouet & Fils 1'er Cru Cognac 70 cl.

Drouet & Fils  har en frisk og syrlig duft med gode drue karakterer, kanel, hyldeblomst, blommer og figner. Smagen er sød med dejlig drue/blomme dominans og svage noter af kanel. Den har en finish, der er tilpas lang, blød og behagelig, og med en let krydret og fin sødme. Drouet & Fils  anbefales til long drinks og madlavning men det må være i al beskedenhed. Den kan nemlig meget let også drikkes ren.

Flere detaljer

DKK 295,00

Drouet & Fils er fra 1848, hvor det blev stiftet af Jean L’Homme. Tredje generation med Gabriel Dumargue Drouet i spidsen, brugte husets stærke økonomi til at opkøbe de tilstødende marker. I dag er det Patrick Drouet der er ved roret i familieforetagendet. Drouet & Fils, der ligger et par kilometer syd for Cognac by, har ca. 28 Ha Grande Champagne marker og ca. 11 Ha Petit Champagne marker.

Cognac'er fra Drouet & Fils er dog kun med druer fra Grande Champagne området. Kærlighed til jorden og respekt for traditionerne er noget som værdsættes højt hos Drouet & Fils, men passionen for processen i at lave cognac til perfektionisme er dog det vigtigste. Huset Drouet & Fils holder desuden fast i at respektere jorden og planterne, og bruger helt specielle teknikker for at skåne jorden.


ER GOD TIL

DessertFrugtOst


SPIRITUS SPECIFIKATIONER

TYPECognac
LANDFrankrig
ALKOHOL40%
INDHOLD70 cl.
TILBEHØRIntet