Drouet & Fils Paradis de Famille 25-30 Års -  40% 70 cl. Se fuld størrelse

Drouet & Fils Paradis de Famille 25-30 Års - 40% 70 cl.

Drouet & Fils Paradis de Famille er den ældste i øjeblikket tilgængelig Cognac fra Drouet & Fils. Den indeholder eaux-de-vie på mellem 25 og 30 år, og gør Drouet & Fils Paradis de Famille til Deres mest raffinerede og elegante cognac . Denne cognac har vundet mange medaljer i løbet af de seneste år. 

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 1.075,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Drouet & Fils er fra 1848, hvor det blev stiftet af Jean L’Homme. Tredje generation med Gabriel Dumargue Drouet i spidsen, brugte husets stærke økonomi til at opkøbe de tilstødende marker. I dag er det Patrick Drouet der er ved roret i familieforetagendet. Drouet & Fils, der ligger et par kilometer syd for Cognac by, har ca. 28 Ha Grande Champagne marker og ca. 11 Ha Petit Champagne marker.

Cognac'er fra Drouet & Fils er dog kun med druer fra Grande Champagne området. Kærlighed til jorden og respekt for traditionerne er noget som værdsættes højt hos Drouet & Fils, men passionen for processen i at lave cognac til perfektionisme er dog det vigtigste. Huset Drouet & Fils holder desuden fast i at respektere jorden og planterne, og bruger helt specielle teknikker for at skåne jorden.


ER GOD TIL

DessertFrugtOst


SPIRITUS SPECIFIKATIONER

TYPECognac - 25-30 års
LANDFrankrig
ALKOHOL40%
INDHOLD70 cl.
TILBEHØRIntet