SI/NO 2011

Smagen er kraftig med tørre tanniner af nyt træ og moden frugt med et fornem strejf af blommekompot. Karakteren er meget original. Det er en elegant vin med et stort potential for udvikling i mange år. Robert Parker 91 Point - Peñín 92 point.

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 325,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

6 andre varer i samme kategori:

Gneis er topvinen hos Masia Serra. Vinen er også symbolet for og navnet der minder om granit og kvarts som jorden er så righoldig på i Cantallops. Gneis produceres fra en blanding af Grenache, Cabernet Sauvignon og Merlot hvor en nænsom udvælgelse af kun de bedste druer udgør fundamentet for denne fornemme vin. Vinificationen sker maximalt kontrolleret og efterfølgende udvikles vinen i 16 måneder på let ristede franske egefade.

Vinen fremtræder med en intenst kirsebærrød farve. Aroma en velkomponeret med strejf af koncentreret moden frugt, ristet brød og meget mineralsk. Smagen er kraftig med tørre tanniner af nyt træ og moden frugt med et fornem strejf af blommekompot. Karakteren er meget original. Det er en elegant vin med et stort potential for udvikling i mange år.

Vindistrikt: Empordà
Drue: 43% Merlot 31% Cabernet Sauvignon 26% Rød Grenache
Alkohol: 14,7%
Drikkes: Nu-2020
Indhold: 75 cl.
Pakning: 6 stk
Dekanterings tid: 2-3 time
Serveringstemperatur: 16-17 °C