VOSNE ROMANEE

Vinen har en flot, blank, mørk, rubinrød farve og en let og frugtig duft med nuancer af vilde roser og pæoner samt hindbær, ribs, kryddernellike og hvidt peber. Smagen har god kompleksitet og kødfuldhed, og slutter med en delikat og afrundet stil, hvor tanninen giver godt modspil til velouren, og hvor man fornemmer opholdet på træ, uden at det dog er forstyrrende. Serveres til lam, okse, fugl eller råvildt samt modne oste.

Flere detaljer

DKK 700,00

Druerne til denne vin hentes fra en enkelt, østvendt parcel i Vosne-Romanée, hvor undergrunden består af kalk og mergel (ler) øverst (30/40-100 cm.) og klippe længere nede. Vinen vinificeres i egne kældre i Meursault, og opskriften er klassisk for Bourgogne med en gæring i store opretstående trækar, en malolaktisk gæring og en efterfølgende modning i 12-18 måneder på ét år gamle træfade (228 l.).

Vinen har en flot, blank, mørk, rubinrød farve og en let og frugtig duft med nuancer af vilde roser og pæoner samt hindbær, ribs, kryddernellike og hvidt peber. Smagen har god kompleksitet og kødfuldhed, og slutter med en delikat og afrundet stil, hvor tanninen giver godt modspil til velouren, og hvor man fornemmer opholdet på træ, uden at det dog er forstyrrende. Serveres til lam, okse, fugl eller råvildt samt modne oste.