Poetic License Baked Apple & Salted Caramel Gin Se fuld størrelse

Poetic License Baked Apple & Salted Caramel Gin

Duften af krydrede æbler lokker dig indenfor, og den første tår udfolder smagen af søde bagte æbler, der understøttes af varme noter af kanel og krydderier fra ginnen. Tungen forkæles yderligere af sødmen fra den salte karamel, der bliver hængende og sitrer på tungen og frembringer minder om karamelliserede æbler i de kølige aftentimer hos mormor i sensommeren.

Flere detaljer

DKK 250,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Udtrykket poetic license, eller på dansk poetisk licens, dækker over den frihed en kunstner eller forfatter har til at ændre detaljer, fordreje fakta eller ignorere normer i forbindelse med skabelsen af deres værker - især hvis disse ændringer former et bedre eller mere helstøbt resultat. Dette er grundtanken bag produkterne fra Poetic License Distillery.

I den nordøstlige del af England, i udkanten af byen Sunderland, ligger Poetic License Distillery, som siden 2015 har produceret gin og forskellige spændende ginlikører. På destilleriet producerer man håndlavet spiritusprodukter på en base af gin, og folkene bag sætter en ære i at udfordre og ikke mindst gentænke den klassiske ginkategori. Fra Poetic License Distillery kan du forvente det uventet.

Duften af krydrede æbler lokker dig indenfor, og den første tår udfolder smagen af søde bagte æbler, der understøttes af varme noter af kanel og krydderier fra ginnen. Tungen forkæles yderligere af sødmen fra den salte karamel, der bliver hængende og sitrer på tungen og frembringer minder om karamelliserede æbler i de kølige aftentimer hos mormor i sensommeren. Ginlikør fra Poetic License Distillery når det er bedst!

Serveringsforslag:

SALTED CARAMEL APPLETINI

7,5 cl. Baked Apple & Salted Caramel
2,5 cl. Æblejuice
1 cl. Citronsaft
1 kanelstang

Fremgangsmetode:
Bland alle ingredienser i en shaker med is og ryst som en gal.

Pynt med en kanelstang.

 

DRIK DEN RENT OVER IS!

Baked Apple & Salted Caramel er praktisk talt dessert på flaske, så drik den til æbletærte, apfelstrudel eller andre desserter.

(P.S. Tonic og en frisk skive æble fungerer også upåklageligt!)