Dictador, Solera System Rum Aged 20 Years 40% 70cl

Dictador rom fremstilles ved gæring af en blanding af honning og sukkerrørs melasse. Derefter bliver substansen destilleret i stål kolonner og fyldt på egetræsfade der bliver lagret efter solera metoden. Til sidst aftappet under den højeste kvalitetskontrol.Stor ædel og meget elegant "sippe" rom i toppen af den Caribiske superliga.

Flere detaljer

DKK 485,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Dictador, Solera System Rum Aged 20 Years 40% 70cl

Dictador rom fremstilles ved gæring af en blanding af honning og sukkerrørs melasse. Derefter bliver substansen destilleret i stål kolonner og fyldt på egetræsfade der bliver lagret efter solera metoden. Til sidst aftappet under den højeste kvalitetskontrol.Stor ædel og meget elegant "sippe" rom i toppen af den Caribiske superliga. Dictador Rum destilleres delvist i kobber Pot Stills og i Kontinuerlige Stills. Som noget helt særligt tilsættes colombiansk honning til sukkerrørsmelassen under gæringen. Dette bevirker at smagen bliver mere fyldig, krydret og kompleks.Næsen: Er fast med bløde karamel, vanilje, røget honning, karamel, tørrede frø, ristet kaffe.
Smag: Meget blød og rund med karamel vanilje, kakao, ristede honning og med en høj og sjælden tekstur og ekstraordinære kompleksitet, der kun ejes af DICTADOR rom.

Vandt Guld ved Rom XP 2010 i Miami

Rom fra Colombia!

Nu er Colombia jo ikke et land vi, på vores breddegrader, forbinder med rom produktion. Vi tænker vel mere på narkotika og bandekrige? Men ikke desto mindre har Colombia en tradition for rom produktion.

3. generation af familien bag destilleriet - Destilería Colombiana - som producerer Dictador (som er et handelsnavn) besluttede at lancere Dictador på verdensmarkedet i 2009.

Søren Nørgaard, MAC Y: "Vi kendte godt rom fra Colombia da vi traf folkene fra selskabet bag Dictador i 2009. Vi var meget kritiske, da den "normale" rom stil i Colombia er en meget sød rom - nærmest en likør. Det var ikke hvad vi ledte efter. Men til vores overraskelse var der en god kompleksitet i disse rom. De er stadig til den søde side, men meget lette at drikke."

Lidt historie.
I 1751 ankommer Severo Arangoy Ferro til Cartagena de Indiasto og bringer kontrol og øget handel mellem amerikanske spanske kolonier og Spanien. Hans styrke og magt gav ham navnet "Dictador". Han var begejstret for mange ting i den nye verden - og den lokale rom var også af hans interesse. Han beslutter at sætte (også) at sætte sig på rom produktionen i området, så langt hans magt rakte. En sand Dictador. En efterkommer - Don Julio Arangoy Parra - etablerede så Destilería Colombiana i 1913. Dette destilleri bliver så udvalgt som leverandør af rommen Dictador af et polsk selskab, som har afsøgt rom markedet for netop denne rom stil.