Mauro - Godello 2015 Se fuld størrelse

Mauro - Godello 2015

Denne spændende Godello er det nyeste skud på stammen fra Bodegas Mauro. Kun 1200 flasker er det blevet til i første årgang! Druerne kommer fra vinmarkerne Los Musicos og El Rosal som ligger i Villafranca del Bierzo.

Flere detaljer

DKK 425,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

100% Verdejo. Fadgæret og fadlagret på bærme i 10 måneder i nye franske og amerikanske 300 liters egetræsfade. Nænsom Denne spændende Godello er det nyeste skud på stammen fra Bodegas Mauro. Kun 1200 flasker er det blevet til i første årgang! Druerne kommer fra vinmarkerne Los Musicos og El Rosal som ligger i Villafranca del Bierzo. Her ligger markerne i 700 meters højde hvor druerne nyder godt af den lange og kølige vækstsæson. Efter presningen bliver mosten overført til to store 500 liters fade hvor vinen får lov til at ligge og modne med skallerne for ekstra kompleksitet.

Farven er fin, hvidguld med flotte gardiner. I næsen er vinen fyldt med saftige hvide ferskener, milde urter og citrusfrugter. I munden er vinen både frisk og cremet med hvide blomster, brøddej/frisk gær, mineraler og gul melon. Vinen har samtidig en fin underliggende syre som vidner om et glimrende lagringspotentiale!

Prøv denne lækre Godello til grillede østers med ost, forårsløg og peber henover!

Land: Spanien
Distrikt: Bierzo
Modning: 500 liters Franske egefade; 50% ny eg, 50% gammel eg
Druer: 100% Godello