Mauro Vendimia Seleccionada 2018

Flasken har en dejlig cherry rød farve med lille reflekser. Til næsen får du gode intense aromaer af modne mørke frugter som brombær og blomme, skovbund, vanilje og eg. Til munden får du en yderst struktureret og fuld krop, med kødfulde, elegante og silkebløde tanniner med smag af røde frugter. Til sidst oplever du et lang og elegant finish. ØKOLOGISK

Flere detaljer

DKK 620,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Mauro Vendimia Seleccionada fra 2017 er en vin, der på bedst mulig manér afspejler noget af det bedste spanske rødvin. Vinen her har blandt andet scoret 93 point hos både Robert Parker og Penin, så er du på jagt efter en vanvittig god rødvin til en vanvittig god pris? Så tøv ikke med at læs med videre her. 

Vinen er produceret af Bodegas Mauro som holder til i den spanske region Castilla Y León, som er den største region i Spanien. I denne del af Spanien gør kombinationen af varme dage og kolde nætter, at druernes modning bremses, hvilket resulterer i vin, der er rige og modne. Vinen består af 90% Tempranillo i et blend med Syrah, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz og Tinta del País. 

Druerne er håndplukket hvorefter de er blevet gæret i rustfrie ståltanke i en periode på 15-20 dage. Derefter smides vinen på tønder af fransk og amerikansk eg i 15 måneder indtil den skal afklares og på flaske!

Flasken har en dejlig cherry rød farve med lille reflekser. Til næsen får du gode intense aromaer af modne mørke frugter som brombær og blomme, skovbund, vanilje og eg. Til munden får du en yderst struktureret og fuld krop, med kødfulde, elegante og silkebløde tanniner med smag af røde frugter. Til sidst oplever du et lang og elegant finish. 

Jeg anbefaler at denne vin serveres ved en temperatur ved 16-18°C. Hvis du ikke har en kølig kælder eller et vinkøleskab, så smid vinen i køleskabet 15-20 minutter inden du skal drikke den - så opnår du den optimale temperatur og smag.