Pintia 2015

Vinen fremtræder cherry rød med lilla nuancer. Pintia har en fremragende kraftfult bouquet med masser af frugt, herunder stikkelsbær og blåbær. Smagen er fuldkommen og overdådig. Lang og mange komplekse smagsindtryk af kompot, solbær og blåbær overalt i munden med en meget lang smag. Robert Parker 93+ Point.

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 450,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

5 andre varer i samme kategori:

Vinhuset Vega Sicilia er fra slutningen af det nittende århundrede, og er beliggende i Valbuena de Duero, i provinsen Valladolid. Vingården ligger på en frugtbar slette hvor de ejer ca. 1000 hektar. Vinmarkerne udgør 25% hvoraf den størstedel er tinto fino og tempranillo de la Ribera. Den resterende produktion er cabernet sauvignon, merlog og malbec. Jorden er fortrinsvis ler- og kalsten. Pintia er en del af Vega Sicilia.
Vingården Pintia (Bodegas Pintia) ejes af Vega Sicilia. Pintia ligger længere mod vest langs Duero floden i det varmere Toro område. Vega Sicilia ejer her 96 ha jord hvor de har produceret Pintia siden 2001. Vinen produceres udelukkende af druen Tinta de Toro og vinen opbevares 12 mdr. på en blanding af franske og amerikanske egefade før den tappes på flaske.


Vinen fremtræder cherry rød med lilla nuancer. Pintia har en fremragende kraftfult bouquet med masser af frugt, herunder stikkelsbær og blåbær. Smagen er fuldkommen og overdådig. Lang og mange komplekse smagsindtryk af kompot, solbær og blåbær overalt i munden med en meget lang smag. Robert Parker giver Pintia velfortjente 93+ point. Pintia vil udvikle sig til en fantastisk vin indenfor 5-8 år.

Pintia
Vindistrikt: Toro
Drue: 100% Tinta de Toro (Tempranillo)
Alkohol: 14.7%
Drikkes: Nu-2022
Indhold: 75 cl.
Pakning: 6 stk
Dekanterings tid: 2 timer
Serveringstemperatur: 16 °C