Ca del Pazzo IGT fra Caparzo

.Farven er dyb, mørk rød med et lilla skær. Duften er fyldig og ren med aroma af brombær, vilde kirsebær samt engelsk lakrids. I smagen er den tør og varm, nærmest fløjlsagtig, med et snert af ristede mandler og vanille. Eftersmagen er meget delikat og aristokratisk.Cà del Pazzo vil egne sig fint til de fornemmeste gastronomiske kreationer f.eks. med vildt, okse- eller lammekød og 

Flere detaljer

DKK 375,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Cà del Pazzo er sammensat af lige del Sangiovese og Cabernet Sauvignon druer og produceres kun i de bedste årgange. Druerne høstes og vinificeres separat, og efter den malolaktiske gæring bliver vinen lagret i franske barriques (225-300 l., durmast eg) i to år, hvorefter Sangiovese og Cabernet vinene blandes. Derefter lagres vinen i yderligere 12 måneder i flaske inden afskibning.Da Cà del Pazzo indeholder druen Cabernet Sauvignon, må vinen ikke klassificeres som Brunello di Montalcino, selvom den er produceret i området. I tidligere årgange var den klassificeret som DOC Sant' Antimo Rosso, men i dag bærer den appellationen Toscana IGT.Farven er dyb, mørk rød med et lilla skær. Duften er fyldig og ren med aroma af brombær, vilde kirsebær samt engelsk lakrids. I smagen er den tør og varm, nærmest fløjlsagtig, med et snert af ristede mandler og vanille. Eftersmagen er meget delikat og aristokratisk.Cà del Pazzo vil egne sig fint til de fornemmeste gastronomiske kreationer f.eks. med vildt, okse- eller lammekød og må meget gerne iltes fra 1 til 2 timer før servering.