Masia Serra Aroa 2016

Masia Serra Aroa fremtræder med en dybrød farve og smagen er elegant og eksplosiv af moden frugt. Det er en stor vin som er drikkemoden nu, men som også sagtens kan ligge nogle år endnu.

Flere detaljer

DKK 185,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

6 andre varer i samme kategori:

I lighed med Masia Serras andre produkter er det som kendetegner denne vin - kvalitet! Jaume Serra som ejer Masia Serra sammen med sin hustru Silvia, har meritterne i orden. Med en uddannelsesmæssig baggrund fra Petrus og de bedste spanske huse samt en universitetsuddannelse i vinification producerer han vin i dette område af Spanien som kun få kan matche. Der er ideelle klimatiske betingelser på Masia Serra for stor vin og Aroa er et godt eksempel på vin med stort potentiale.

Masia Serra Aroa produceres på en blanding af rød grenache og marselan og fadlagres på ristet fransk eg i 12 måneder. Det giver en vin med stor elegance og eksplosiv smags oplevelse. Vinen fremtræder allerede nu drikkeklar med en smuk dybrød bouquet. Der er masser af moden frugt i både næse og gane. Smagen indeholder mange nuancer over chokolade til moden frugt, som er balanceret af frisk syre og god finish. Dette giver stor elegance kombineret med en meget kraftig lang og intens smag på tungen. Der er flotte tanniner og en fin udvikling når vinen henstår i glasset 15-20 minutter før den drikkes. Vinen kan med fordel dekanteres før den drikkes.


Vindistrikt: Empordà
Drue: 72% Garnacha Tinta 28% Marselan
Alkohol: 14,5%
Drikkes: 2013-2016
Indhold: 75 cl.
Pakning: 6 stk
Dekanterings tid: 1 time
Serveringstemperatur: 16-17 °C