François Carillon Puligny Montrachet

Duften er dyb og sprød med nuancer af abrikoser, hvide ferskner og lime. Smagen er meget 'klingende', med god mineralitet og friskhed. Det er en meget vellavet og appetitgivende vin.Server den til skaldyr (hummer, krabbekløer, østers), fisk - gerne med asiatisk præg.

Flere detaljer

DKK 850,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Carillons vinstokke, hvor druerne til denne vin kommer fra, er plantet i 1967 på 11 forskellige navngivne marker på i alt 3 ha. beliggende lige under de første skråninger i Puligny. Her finder man en overvægt af ler i undergrunden, som ofte giver strukturerede vine med en god mineralsk karakter. Vinen er først modnet i 12 måneder i klassiske små træfade, hvoraf de 15% er nye, og derefter 6 måneder i rustfrie ståltanke. Vinen er kun let filtreret inden aftapningen.Som altid hos François Carillon er det finessen og frugten, som dominerer. Duften er dyb og sprød med nuancer af abrikoser, hvide ferskner og lime. Smagen er meget 'klingende', med god mineralitet og friskhed. Det er en meget vellavet og appetitgivende vin.Server den til skaldyr (hummer, krabbekløer, østers), fisk - gerne med asiatisk præg.